Tur att man inte gillar choklad

2011-12-13 09:00:00

 

I största allmänhet är det väl kanske tur att man inte gillar choklad, men i mitt fall så är det definitivt tur då det råkar ligga en tjusig pralinaffär i vårt hus. På bottenplan, precis på hörnet, ligger en butik ur chokladkedjan Chocolate Factory. Där inne ligger vad som ser ut att vara varsamt tillverkade praliner i stora högar på vackra, vida fat och den ene pralinen ser mer fantastisk ut än den andre. Trots att pralinernas skönhet är näst intill bedövande och förpackningarna är sådär lockande läckra att man bara vill ta på dem, så har jag faktiskt lyckats undvika att gå in i butiken. Någonsin. Kanske just för att jag halvt på väg in genom dörren alltid påminner mig själv om att jag faktiskt inte gillar choklad. Och så vänder jag och går därifrån.

 

Men så i fredags när vi hade våra vänner här på fördrink så kom de med ett litet fint paket just från denna chokladaffär. Så nu har pralinerna ändå lyckats leta sig de åtta våningarna upp genom huset och in i vår lägenhet :) Och pralinerna då? Åh, de är så otroligt fina...att titta på. Jag tror säkert att dem är gjorda av mycket högkvalitativ choklad med omsorgsfullt valda fyllningar, men. En gång lakritstjej alltid lakritstjej och med en man som sällan suktar sött så ligger nästan alla pralinerna kvar i sin ask, trots att det är Lucia och allt.


Hälsningar
Jenna

Åh så gott! Här skulle den där förpackningen ara slut på några minuter. Vi älskar choklad i det här hushållet :) Extra gott att äta ur sånna lyxiga förpackningar!

Hur är luciafirandet i Spanien, firas det överhuvudtaget? Kram!

2011-12-13 @ 13:58:18
URL: http://onlymama.blogg.se/
Sjungandemamman

Mm mmm för lakrits (salt ska den va)! Gillar choklad också men oftast inte såna där praliner faktiskt. Verkligen tur att du inte tycker om det med en så tjusig butik i närheten :)



Trevlig lucia önskar en blåst och blöt mamma från Skåne! :)

2011-12-13 @ 14:34:32
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com
Sjungandemamman

Alva är 6 månader gammal och det är fullt rullande över golvet som gäller för tillfället =)

2011-12-13 @ 16:09:32
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com
Sofia

Mmm!

2011-12-14 @ 15:30:49
URL: http://www.intheheadofs.se/
karin - trattoria

åh gud så gott!

2011-12-15 @ 21:13:21
URL: http://trattoria.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback