Lever i förnekelse

2012-12-12 15:10:00
Som vi har packat idag. Rena rama tornadon svepte förbi genom lägenheten kändes det som. Var enda skåp öppnades och rensades. Vi sorterade, slängde och just packade. Därefter konstaterade vi att det som vanligt saknas plats i väskorna till allt man vill ha med sig och så stängde vi dörren till rummet med väskorna i.
Då kändes allt lite bättre.
 
Vi lever nu i förnekelse om resväskornas utrymmesproblem men med ett stadigt leende på läpparna över hur duktiga vi varit.
 
Som grädde på moset så gottar vi oss åt vetskapen om att ikväll inte behöva laga middag. För ikväll skall vi gå på en sista pintxosrunda med våra vänner Angela och Iñigo som varit vårt sällskap troget vardag som helg det senaste året. Självklart måste vi därför säga hejdå ordentligt.
 
Hur görs detta bättre om inte över diverse läckerheter på bröd med några glas gott vin därtill?
 
 
 
En del av packningen medans det ännu såg rätt lovande ut

Hälsningar
Augustifamiljen

Usch, vet hur jobbigt det är att packa inför storflytt, med barn dessutom. Tar sin lilla tid :) Känns det bra att flytta hem förresten?

Svar: Ja, fy för att packa! Det känns lite vemodigt att lämna, speciellt denna sista veckan när man säger hejdå till alla :( Men egentligen är vi redo och laddade för att flytta hem!
Spanienfrugan

2012-12-12 @ 22:23:04
URL: http://augustifamiljen.blogg.se

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

BloggadressTrackback