Tisdagsbestyr

2012-05-22 14:00:00


Här började vi förmiddagen med en powerwalk i vad som inledningsvis var lätt regn, men som sedan eskalerade till ordentligt hällregn. Det fina vädret kommer visst tillbaka först imon, men jag kände ju för att gå ut och traska idag....fast lite regn har ju ingen dött av ;) Efter promenaden stannade vi till hos fiskhandlarn och köpte med oss lax till kvällens middag. Lia tyckte nog att det luktade lite märkligt där inne för hon gnydde så att jag fick plocka upp henne ur vagnen en stund, till fiskhandlarens och de andra kundernas stora glädje. Nu har vi såklart följt det kungliga prinsessdopet och snart skall vi ta tag i lite praktikaliteter som behövs göras här hemma. En rätt vanlig tisdag alltså, bortsett från att det är Lias månadsdag och en vecka kvar tills hennes mormor och morfar kommer! Ja, nu blev det plötsligt en rätt härlig regnig tisdag ju :)

Hälsningar
lisa

Tack :) filten kommer ifrån Hemtex, fanns i blå och röd med men tyckte den gröna var så läcker i färgen.



2012-05-22 @ 16:05:00
URL: http://lisajadeholt.blogg.se/
Isa

Jovisst har dem både amningsrum, café och restaurang numera. Fick provat båda(!) skötruen och amningsrummet. Så grodan fick en groda i present. En sån man kan stoppa i micron, typ vetekudde.

Hon fick en massa annat oxå :)



Föresten, när du kommenterar i min blogg så står det Spanienfrugan.wordpress.com. So you know! :)

2012-05-22 @ 16:54:42
URL: http://sladdisa.wordpress.com
Emma - mamma till Olivia ♥

Hon blir 4 veckor på torsdag! Tiden går så himla fort med de små - tycker inte du också det? Det känns som om hon föddes igår, men så är hon redan en månad gammal! Min lilla skorpa ♥

2012-05-22 @ 17:30:05
URL: http://emmaskoog.webblogg.se/
Sandra R

Skönt att det åtminstone är försommarregn och inte ruskregn. :) Jag slår vad om att du fixar till en superb middag av laxen och annat gott.

Grattis till Lia på månadsdagen!

2012-05-22 @ 18:02:28
URL: http://www.aresmamma.se
Lina

Wow redan en hel månad!? Känns som att du precis skrev att hon kommit :) grattis fina lilla Lia! :)

Hoppas det fina vädret kommer imorgon, här njuter vi av riktig sommarvärme, och den ska stanna hela veckan :)(förhoppningsvis) kram

2012-05-22 @ 20:23:56
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback