Nu sitter vi säkert

2012-05-28 11:00:00

 

Hepp, ny vecka och megaladdningen med blöjor och våtservetter har anlänt. Posten ringde i fredags för att kolla om vi var hemma och sedan kom de med en stor kartong levererad till dörren. Klockrent! Nu kan Lia använda hur mycket blöjor hon vill, vi sitter säkert i alla fall ;) Jag misstänker att vi kommer att göra fler blöjbeställningar via amazon.uk.com, för det har var ju verkligen jättesmidigt och prisvärt!

 

Jag beställde även nya påsar till blöjhinken samt en skötbädd att ha med i skötväskan eftersom någon sådan inte kom med väskan när jag köpte den. Skötbädden testades igår när vi bytte blöja på stan och den var himla käck med sina tillhörande fack på sidorna som gjorde att blöjor, krämer, våtservetter och annat fanns nära till hands. 7 pund betalade jag för den och det kändes väldigt överkomligt. De andra alternativ som jag funnit i butik här har varit väldigt eleganta saker med färgglad tygyttersida som kostat uppemot 30 euro. Hallå?!? 30 euro för en bit plast att byta en blöja på. Det är inte okej.


Hälsningar
Yohanna - Gravid i v.36

Är blöjorna dåliga i Spanien? Pampers är ju toppen för spädbarn tycker jag, sen är Libero bättre :) hihi

2012-05-28 @ 13:29:02
URL: http://maiplu.se
Christine&Paris

Hur är det egentligen i Spanien om man jämför med Sverige, rent samhällssmässigt vad gäller modernitet och byråkrati. Är Spanien efter mycket efter i utvecklingen? jag och min pojkvän hade en diskussion om det (han tror sig veta mycket om Sverige t ex trots att han bara varit där två gånger, på semster, haha) och jag ser Spanien som ett i-land med vissa u-landsaspekter medans han tycker att Spanien är ett väldigt modernt land.

Vore intressant att höra från en svensk som bor där :)

Här i Frankrike är det fortfarande ganska ojämställt t ex och byråkratin är omodern, mataffärerna är smutsiga och personalen har ingen utbildning alls, de har ingen lösning på problemet med alla hemlösa och allting är väldigt krångligt. Byggnaderna är fina men lägenheterna är dåligt isolerade (t ex att jag kan känna vinden genom väggen om jag sätter handen intill..).

2012-05-28 @ 14:03:21
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Charlotta

Perfekt ju! Vi passar på att handla på oss när vi är i England eftersom det är så mycket billigare där, plus att James familj kommer att få ta med sig en massa saker när de kommer över i sommar :)

2012-05-28 @ 16:38:16
URL: http://bagarebebis.wordpress.com/
Yohanna i Las Palmas

VAD!

Detta har jag inte hört talas om. Är det prisvärt och enkelt. Då måste jag utforska detta.

Hur?Hälsningar

Yohanna

som skickar med en länk om du skulle bli sugen:

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/may/real-life-radslor.html

2012-05-28 @ 20:10:42
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/
Sandra- med pojke i magen

Men gud vad smidigt med blöjleverans :D

Vad mysigt de lät med eran sovstund :D

2012-05-28 @ 20:44:42
URL: http://frusandrasjoberg.blogg.se/
Yohanna

Ja då är jag med, det är ju toppen om det var mkt billigare!! Å handla utan bil har man ju testat förr, hemskt!! Vi storhandlar i princip alltid, så det är guld värt med bil.

2012-05-28 @ 22:07:37
URL: http://maiplu.se
Jenna

Vad skönt att få blöjorna levererade! Jag vet inte om jag skulle våga för man vet ju inte i början när de behöver gå över till nästa storlek, det går ju undan i början. men våtservetter, det skulle jag gärna beställa hundrapack av haha :)

2012-05-29 @ 14:36:38
URL: http://onlymama.blogg.se/
Renata

Ojoj vilket bra paket!! Blöjor går verkligen åt som smör ju.. :)Sv: tack så jättemycket för gratulationerna :) vi är så glada att hon äntligen är här. Jag minns när du skrev hur mycket Lia vägde och minns att jag tänkte att det lät sååå litet och skört! Och så var vår plutt lika liten. Jag var bombsäker på att hon skulle väga över 3500 g :)

2012-05-30 @ 11:52:03
URL: http://renatas.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

BloggadressTrackback