Vår resdag

2012-03-22 19:32:30

 

Här började vi dagen tidigt, tidigt ack så tidigt i morse på Landvetter flygplats. En kaffe latte satt dock extremt bra innan vi började resandet som gick väldigt smärtfritt utan större förseningar. Nu har vi äntligen kommit fram till San Sebastian och vi har hunnit ha en riktigt mysig eftermiddag med dessutom. Jag har kramat och pussat på fina mannen och vi har ätit lunch på en uteservering i strålande solsken. Helt underbart! Ikväll tänkte vi stanna inne och äta chorizotacos. Vi känner oss faktiskt rätt möra efter allt resande och den aktiva eftermiddagen som vi hade. Här kommer några bilder från vår resdag...

 

 

Framme i Bryssel och Mikael tog sig en öl. Vi andra två i sällskapet åt dagens andra frukost :)

 

 

Här har vi semesterfirarna på planet. En pocketbok i handen på den ena och solglasögon på den andra, jodå visst är det semester ;)

 

 

Flyget landade 10 minuter sent i Bilbao men det var ändå så att vi han med bussen till San Sebastian som bara går en gång i timmen. Skönt det.

 

 

På bussen sjönk vi ner än en gång för den sista timmen av resande till vår slutdestination. Vi var rätt trötta på att sitta ner då och ville bara ut i det fina vädret! Och det fick vi ju också till slut, men dem bilderna får ni se imon :)


Hälsningar
eastcoastmomusa, Spain

Välkommen hem! Vi var i San Sebastian som hastigast i söndags. Attans vilken fin stad! Kommer tillbaka, kanske till hösten.

2012-03-22 @ 20:10:10
URL: http://grrringo.blogspot.com
Jenny - mammaliv i New York

Tänk vad fort 2 veckor gick! Härligt att du kom hem tryggt & skönt att se din andra hälft igen :)

2012-03-23 @ 00:24:33
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Camilla - Gravid i v. 38

Hoppas du hade det kanon i Sverige!



Kan det vara "En dag" du har i handen tro? Den är superbra och jag sträckläste den verkligen. Filmen är också rätt bra om du inte har sett den än :)

2012-03-23 @ 11:22:50
URL: http://ckramar.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback