Stört omöjligt!

2012-03-10 17:38:38

 

Det är nåt magiskt med det här blågula varuhuset alltså. Min familj är riktiga fyndsuckers och att få vältra sig bland hyllorna på GeKås är nog bland det roligaste vi vet. Det är stört omöjligt för oss att bara gå in där en timme eller två. Nu är det nog konstaterat en gång för alla. Ingen utav oss skulle ha något särskilt inför dagens shoppingrunda, vi hade väl mest tänkt oss en trevlig utflykt, men seriös shopping blev det. I nästan 5 timmar! Hehe. Ändå måste vi alltid intala oss på vägen in i varuhuset att vi skall ju inte ha så mycket, så det här går nog rätt fort och smärtfritt för plånboken. Det har hittills aldrig hänt. Jahopp, dags att kolla igenom alla fynden nu då och sedan pusta ut lite innan vi börjar med middagen :)

 

 

Snygga Syster S på väg in i varuhuset. Solen sken, men vi prioriterade shopping idag ;)

 

 

Faktiskt inte överdrivet mycket folk inne i varuhuset, trots att parkeringen var nästan full. Hur går det ihop?

 

 

En vagn full av bara nödvändiga fyndigheter i kassakön :) Ni vet väl vad som definierar ett fynd? "Ett fynd är något du inte visste att du behövde till ett pris du inte kan motstå" =D Då förstår man att GeKås är platsen att fynda på!


Hälsningar
Lina

Åh jag älskar också Gegås!! Vi är också dom som kan gå från morgon till kväll och bara frossa i allt :) är typ stört omöjligt att komma ut utan att ha spenderat under typ 2000:- hoppas du hittade många fina fynd till dig och pyret! Trevlig kväll! :)

2012-03-10 @ 19:04:34
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
jenny

Jag och mannen åker alltid dit en sväng innan jul för att handla julklappar och annat som man behöver.. som fynd då .. Hahahaa

2012-03-10 @ 19:45:02
URL: http://hyperballad-poetry.blogspot.com
Karolina, gravid i v. 42 ♥

Åh vad kul med massa ullaredsfynd!

Du måste ju visa oss vad du hittade för kul!

Kram

2012-03-10 @ 23:50:46
URL: http://lillamys.blogg.se/
Nina

Å, I love it! Vanligtvis är jag into tokgalen i att shoppa men när jag närmar mig Ullared vaknar vansinnet. Jag var där för två veckor sedan och det var också ganska lite folk. SÅ skönt!

2012-03-11 @ 21:03:20
URL: http://denvassastekniven.se
Anonym

sv: wow vad mycket du shoppat :) Härligt! och grattis till att du snart blir mamma :)

2012-03-12 @ 15:46:27
URL: http://missboholm.se

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback