Framme i Götet

2012-03-09 09:55:51

Godmorgon från ett kyligt och mulet Göteborg. Det här med snön som föll här i förrgår var ju inte riktigt enligt planerna va? Hehe, vi får väl se hur min tunna nedpackade garderob står sig på semestern här nu då.

Resan hit gick jättebra, men visst var jag trött i ryggen och rätt seg när jag äntligen kom fram...12 timmar efter att jag lämnat lägenheten i San Sebastian. Alla var så vänliga på resan, så den stora kulan gjorde nog sitt ;) Jag slapp visa mitt intyg, men de kanske är intresserade av att se det på hemresan sedan? Vi får väl se. I alla fall så fick jag hjälp med att bära allt genom säkerhetskontrollen och på första flyget erbjöd sig mannen bredvid att flytta på sig så att jag fick mer plats. Flygvärdinnan frågade om jag ville ha en kudde att lägga i ryggslutet och folk var så där lite allmänt extra trevliga mot mig och kulan under hela gårdagen. Så det här med att flyga som gravid var ju inga problem, men det var bra skönt att ta av sig stödstrumporna sent i går kväll vill jag lova.

 

Nu blir det frukost och jag skall se vad jag hittar för gottigt i kylskåpet här hemma....:)

 

 

 

Här har ni mig på resan igår :)


Hälsningar
Sanna

Härligt att resan gick bra :) Alltid trevligt med vänliga personer!

Hoppas du får en bra fredag hemma i Sverige :)

2012-03-09 @ 10:33:16
URL: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/
Renata

Åh vad snälla alla var! Här hemma är jag livrädd varje gång jag ska åka buss och det inte ska finnas sittplats, för det kvittar hur mkt jag öppnar upp jackan och stönar så är det INGEN som vill ge mig sin plats. :P

2012-03-09 @ 11:01:48
URL: http://renatas.blogg.se/
Karolina, gravid i v. 41 ♥

Vad skönt att du kom fram väl och att alla var snälla mot dig och kulan!:)

Ja den där snön är riktigt hemsk, det kanske ska komma mer idag(?), hopppas inte det. Jag hoppas det fina vårvädret kommer tillbaka så du får njuta lite av det medans du är i stan på besök!



Jo, jag är också virrig i vanliga fall, men nu är jag det på en nivå som nästan är farlig, haha!



Jag var inne och kikade i din gamla blogg och lästa /tittade på bilder om ert bröllop! Gud så fina ni var (och är). Men en sak, gifte ni er i Karljohanskyrkan i Majorna? Där är jag döpt och vi bor ett stenkast därifrån!:D



Kramar och hoppas du hittade något gott till frukost :D

2012-03-09 @ 11:04:14
URL: http://lillamys.blogg.se/
Karolina, gravid i v. 41 ♥

Vad roligt att ni gifte er där. Jag tycker också att den är otroligt vacker! Många skolavslutningar har man stått där längst fram och sjungit med klassen, vilka minnen jag fick upp!



Det är ju så fint i nya varvet också! det lät ju perfekt att gifta sig i kyrkan och sedan en liten busstur dit ut. Härligt!



Kram

2012-03-09 @ 11:12:12
URL: http://lillamys.blogg.se/
Melanie

vad skönt att resan gick så bra, själv hade jag aldrig vågat flyga så sent i graviditeten. men jag är också rätt nojig haha:-)

2012-03-09 @ 11:33:23
När man föds annorlunda

Sv: Ja de vart en liten chock, men de la sig snabbt. Hon är och var så himla enkel, sov hela nätter redan från start. Nojjiga vi väckte ju stackaren ändå för att äta haha. Gnäller typ aldrig, och ser själv sina små skavanker som nått bra, hon får ju en himla massa klistermärken pga alla undersökningar och möten :D



Lite läskigt att så mycket kan hända ja när man ska få barn. Allt syns ju inte på tester och de som syns kan ju till och med vara fel

2012-03-09 @ 12:09:03
URL: http://ternhaem.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback