Sommarklädda

2012-06-15 09:14:42

Morrn, morrn. Här fortsätter visst solen att stråla och det är riktigt hett ute. Vi har fått sommarkläder på oss och förhoppningsvis kommer vi ut en stund här på dan. Lia är otroligt klängig just nu och vill helst bli buren hela tiden. Så jag antar att det får bli babybjörn på i så fall. Till kvällen tänkte vi ta med våra svenska vänner som är här på Pintxorunda och så planerar vi att se Sverigematchen på en bar i närheten.Härligt med fredag hörrni!

Hälsningar
Emelie

Jag blir så avundsjuk på ert liv där borta haha! Längtar så tills jag får gå ut och gå med min lilla! :D Har ni bokat resan hem ännu? Ja det blir en liten Chelsea, har börjat drömma mer och mer om att det är en pojke där inne, haha men jag hoppas då bara min hjärna luras med mig,haha!
Kram!

Svar: Japp, den är bokad. 3 augusti kommer vi hem och stannar en månad. Har inte köpt resan tillbaka ner till S.S ännu bara :) Du/ni får komma hit och hälsa på sedan när du är mammaledig! Kram
Spanienfrugan

2012-06-15 @ 12:53:01
URL: http://slemelie.blogg.se
Lina

Det e ju så mysigt att sätta sig på en pud/restaurangen och öra gott samtidigt som man kollar fotboll :) men har man en sprallig ett åring är det skönast att vara hemma så vi grillar en bit lax med nypotatis, gräddfil och gräslök stället ;) trevlig kväll!! Och Hejja Sverige!! :)

2012-06-15 @ 15:51:04
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Darow

Love hennes min på denna bild hur söt som helst

2012-06-15 @ 15:52:45
URL: http://darow.se
Yohanna - Gravid v.38 & Mama

Wow, du ser sååå fräsch ut. Inte mkt sömnbrist där väl?

Svar: Tack snälla du. Det går rätt bra med sömnbristen ändå tycker jag. Kanske är gjord för att sova i korta intervaller? Haha. Sen är en bra concealer en nybliven mammas bästa vän dessutom! ;)
Spanienfrugan

2012-06-15 @ 19:55:59
URL: http://maiplu.se
Caroline

Jag försökte kommentera häromdan men det funkade ej :( Babybjörn är toppen, vår tjej har också haft en period med att bara vara nära och då har selen funkat utmärkt. Välj någon annan än orginal bara, typ miracle eller annan med bra stöd för rygg. Detta är det säkert fler som sagt! :)

Svar: Vi har en babybjörn active, så det finns lite stöd för ryffen i alla fall...
Spanienfrugan

2012-06-17 @ 01:03:22
URL: http://evacarolinen.blogg.se

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback