Ödslig lägenhet

2012-06-11 10:40:41


Då var det visst måndag igen och lägenheten känns lite ödslig nu när besöket lämnat oss. Dessutom regnar det och är allmänt grått ute, vilket bara gör det hela ännu mer påtagligt kallt och öde inomhus. Jag och Lia åt i alla fall frukost med Vasse i morse och nu har vi återgått till sängen. Fröken har lite magknip som jag försöker att råda bot på och just nu har hon äntligen somnat om. Därför så tänkte jag krypa ner tätt intill den där varma lilla tjejen och snosa lite på hennes blonda kalufsen, stilla be en bön att vi får sova en timme eller två och sedan kanske jag kollar in här igen. Undertiden bjuder jag på ett collage från veckorna som gått med mor och far här. Många goa bilder blev det och självklart fina minnen där till.

Hälsningar
a cup of emilias

Du ser ut att ha det så härligt. Här är inte vädret heller det bästa. Vi hoppas på sommar snart :) Hoppas lilla fröken får sova en stund. Kramar Emilia

2012-06-11 @ 12:20:00
URL: http://acupofemilias.blogg.se/
Pernilla

ser ut att ha varit en härlig tid, förstår att det känns tomt nu. Här är vädret detsamma, så tråkigt, men desto mysigare att bara ligga inne och mysa :)

2012-06-11 @ 14:41:36
URL: http://mikanilla.blogg.se/mikanilla
Jenny - mammaliv i Nashville

I know the feeling! Usch så tomt & trist det blir!



Vi har varit här i nästan två veckor :) Andrew tyckte att längre tid utan lilla august skulle bli outhärdligt & jag förstår honom!



Kram till er & hoppas ni fick vila samt att Lia mår bättre i magen!

2012-06-11 @ 14:44:53
URL: http://jennybenny.blogg.se/
jenny

vårt hus ligger närmast Emmaboda fast mitt ute i skogen. En timme till Kalmar och inte långt från Öland så det känns okej. Annars hade jag nog blivit knäpp när man är van vid havsluften..

2012-06-11 @ 21:55:50
URL: http://hyperballad-poetry.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback