Inte direkt lika som bär

2012-06-26 15:00:00
 
Lika? Nja, not so much va. Tror att Lia fått min näsa och ögon men i övrigt så tycker jag inte att vi är särskilt lika som bebisar. Titta så mycket mörkt hår jag hade och ut kom en bebis med jätteljust hår, haha. Det hade jag INTE föreställt mig när jag gick och fantiserade om bebisen i magen under 9 månader. Fast Vasse var visst ljus när han föddes, så det är väl därifrån det kommer. Skall bli spännande att se om det ljusa faller av snart och om det växer ut mörkt hår istället. Tydligen kan det bli så. Det är så synd att vi inte har några bebisbilder av Vasse att jämföra Lia med, men jag tror faktiskt att hon är mer lik honom än mig. Eller vad tycker ni? Det är ju skitsvårt att se sånt här själv alltså.

Hälsningar
Lina- mamma till Gustav

Hmm, jo lite lika är ni allt! Som du säger så har hon fått din näsa och ögon, sen tycker jag att kinderna och munnen också påminner om dina/din :) sen var ju du så mörk med mycket hår så där blir det ju jättestor kontrast, söta är ni båda två i alla fall ;)

Gustav var tvärtom, svarthårig när han föddes och ganska mycket hår precis som jag och nu är han jätteljus med sina fina lockar precis som jag var/hade :)

2012-06-26 @ 17:51:21
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
kiwiberries

jag tycker sånt är såå svårt att se när de är bebisar! de förändras ju så mycket också när de växer upp =)

2012-06-26 @ 18:48:37
URL: http://kiwiberries.blogg.se/
SjungandeMamman  ღ ♪♫

Såklart finns där ju likheter, men inte sådär väldigt slående kanske. Det kommer säkert mer med tiden! Jag är också i färd med att lägga upp jämförande bilder på mig & Alva. Alla säger att hon är slående lik mig men nog tycker jag det finns mycket av Jesper också.

Kram

2012-06-26 @ 20:47:52
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com
Jenny - mammaliv I Nashville

Hon är SÅ söt!! Jag älskar kinderna!

2012-06-26 @ 22:12:57
URL: http://Jennybenny.blogg.se
johanna-tvillingmamma

sånt där är jättesvårt tycker jag, men det är kul när det finns bilder att jämföra med. Visst har Lia drag från sin mamma ;-)
kram

2012-06-27 @ 00:06:41
URL: http://www.tvillingmamma.se
Yohanna i Las Palmas

God afton!
Ja det där med att se likheter mellan sig själv och sina barn tycker jag är jättesvårt. Alla säjer att Alex är så lik mig men själv ser jag INGENTING ;)

ang. hemsideskrivningarna om bebistiden, för jag antar att det var hemsidan yohanna.se som du hittade till, så är jag glad över att du gillade det jag skrivit. Jag skulle försöka göra samma sak med irma men det dog ut på hemsidan när bloggen kom. Men under kategorin Irma så finns det om henne månad för månad. MEN vi kan väl säja så här att varje barn verkar vara en helt ny värld ;) Fast vissa saker verkar följa ett mönster. Första tiden sover de bara, sedan börjar magen att krångla, sedan slutar de sova så mycket och efter tre månader, tror jag att det var, så börjar man kunna skönja ruriner med för- och eftermiddagslur. Så kommer ju tänderna och matintroduceringen osv osv. De följer samma utveckling fastän reagerar annolunda på den. Alex klarade av både tänder och vaccineringar utan problem. Irma har fått feber och oro vid alla gånger.
Om detta kan jag skriva i evighet, men det ska jag inte göra här ;)
Du får fråga om du vill veta mer.

Hälsningar
Yohanna
som skickar med en länk:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/june/real-life-midsommar.html

2012-06-27 @ 01:09:31
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se
pernilla

det ska bli så kul att se vem av oss vårat hjärta liknar mest :)

2012-06-27 @ 09:53:16
URL: http://mikanilla.blogg.se/mikanilla

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback