Älskade lilla mumintroll

2012-06-20 12:04:07
Förmiddagen har gått åt till att vyssja ett något övertrött litet rosa mumintroll.Stackars liten. Hon är ju som sagt lite orolig i magen, men samtidigt så trött så trött för vi sover ju så uppryckt om natten. Hon bara tittar på mig med sina stora blå ögon och det ser ut som att hon tänker "Mamma, kom och hjälp mig! när magen och hon inte vill samma sak. Fy så jobbigt alltså. Nu har hon i alla fall somnat i babybjörnen och jag hoppasatt hon får vila ett tag. Hon är så duktig i alla fall som inte panikgråter fast det knorrar i magen, hon är ändå lugn och beskedlig. Bara gnyr lite och skruvar på sig oftast, men att vila är ändå svårt tycker hon. Jag har fått en pysventil skickad till mig nu från Sverige och den skall visst vara grym på att hjälpa till att få ut gaser i magen. Hoppas att den kommer snart så att vi kan testa denna svenska uppfinning. Annars får det väl bli miniform nästa, men kör på droppar likvärdiga Sempers magdroppar nu. Älskade lilla mumintroll vi håller tummarna för att du repar dig snart!
 
 

Hälsningar
lisa

stackars liten, hoppas hon repar sig snart!

2012-06-20 @ 13:46:54
URL: http://lisajadeholt.blogg.se
Augustifamiljen

Testa med febertermometern tills pysventilen kommer, brukar funka alldeles utmärkt att vicka lite framochtillbaks i rumpan :)

Svar: Tack för tipset!
Spanienfrugan

2012-06-20 @ 13:47:59
URL: http://augustifamiljen.blogg.se
Mrs Oikaris

stackars plutt! här har vi också en liten som knorrar med jämna mellanrum. tänk att det kan vara ett sådant projekt bara att bajsa när man är så liten :)

Svar: Ja, det är inte klokt!
Spanienfrugan

2012-06-20 @ 14:07:14
URL: http://theoikaris.com
Jenny - mammaliv i Nashville

Usch så jobbigt för lillan! Hoppas verkligen ni hittar något som hjäper lilla magen snart.

2012-06-20 @ 14:23:25
URL: http://jennybenny.blogg.se
Carolina

Sitter själv här med en Mr. Knorris. Har knorrrat sen han föddes. Har provat med både Semperdroppar och Minifom. Tyvärr är det ingen av dom som hjälpt här :( Pysventilen (Winidi) däremot är våran räddning! :)Ut kommer bajs och prutt och lillkillen kan få ro för några timmar! Detta ihop med kolikmassage är det som funkat bäst för att få ut luft och bajs här. Hoppas den hjälper er lika mycket! :)

/Carolina

Svar: Kul att höra från någon mer att den verkar funka!
Spanienfrugan

2012-06-20 @ 14:36:39
URL: http://cakemaker.bloggplatsen.se
Malin

Åh stackars söta. Jag har också en 8-veckors dotter som också knorrar med magen om kvällarna. Vi ska börja med semperdroppar och magmassage idag och hoppas på bättring.

Svar: Lycka till, håller tummarna!
Spanienfrugan

2012-06-20 @ 14:50:06
Alexandra Frögren

Stackars liten... :( Hoppas ni hittar något som hjälper henne med bråkiga magen! Inte lätt att vara liten... Den bodyn är ju bara för söt förresten! :) Har den till Freja också, och även i blått.

Svar: Tack. Javisst är den söt!
Spanienfrugan

2012-06-20 @ 14:51:08
URL: http://frejasmama.blogg.se
Emma

Testa att dricka anis,fänkål och kummin te. de kan även ge Lia ett par teskedar av det.

hoppas det går över!!

Svar: Skall testa absolut!
Spanienfrugan

2012-06-20 @ 16:53:26
Augustifamiljen

Ingen orsak, hoppas bara det hjälper! Kom på att lök, choklad och kaffe kan göra att dom får ont i magen också, ifall du äter mycket sånt alltså..

Svar: Har uteslutit alla tre redan...buhu.
Spanienfrugan

2012-06-20 @ 20:40:57
URL: http://augustifamiljen.blogg.se
Augustifamiljen

Jo jag vet hur det känns.. Men det är bara för ett litet tag, jag lovar!!

Skönt att hon bajjade tillslut iaf, kanske ni får en lugn och fin natt :)

2012-06-20 @ 22:44:29
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Mia

Vår lilla tjej grät nästan jämt i början. Hon föddes också för tidigt, ca en månad och hade massor med gaser som hennes lilla kropp inte kunde handskas med. I Finland köpte vi en sådan där fis-medicin som heter Cuplaton och den fungerade jätte bra, finns säkert något motsvarande i spanien. Dessutom skall man undvika citrusfrukter om man ammar och äppel och en hel del till... Vår bebis lärde sig hantera gaserna sen när hon var fyra månader gammal och nu fiser hon så att människor vänder sig om på gatan och ser anklagande på mig :) och hon vaknade också massor på nätterna, en hel månad vaknade jag varje timme till att hon gnydde och skulle äta och det var nog helt horror, men man överlever!

Svar: haha, fiser så folk vänder sig på stan! Ja det går nog över så småningom det där...
Spanienfrugan

2012-06-21 @ 01:39:04
URL: http://mittlillasolsken.blogspot.com/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback