Vi går till doktorn.

2012-07-17 10:04:08
 
Hej på er. Solen skiner ute idag men jag har en liten tjej här hemma som inte mår så bra. Snart skall vi gå till doktorn och se vad han har att komma med. Igår hade hon lite, lite feber, spydde mycket två gånger, grät massa, hade ont och ville bara sova i våra famnar. Kanske tål hon inte mjölkersättningen som hon börjat dricka för huden på magen är alldeles torr och den blir rödflammig till och från dessutom. Stackaren. Det är i alla fall himla bra att man kan ringa till vårdcentralen här och få tid hos sin barndoktor samma dag, idag bara 3 timmar efter att jag ringt. Jag återkommer senare. Hej så länge.

Hälsningar
Isa

Naw! :( Krya på henne!

2012-07-17 @ 11:45:31
URL: http://www.sladdisa.wordpress.com
Sandra R

Krya på sig till lilla Lia! Jag håller tummarna för att läkaren kan hjälpa er på bästa sätt.
Kram till hela familjen!

2012-07-17 @ 13:27:49
URL: http://www.aresmamma.se
Alexandra

Låter som det kanske kan vara allergi, tycker jag! Det var så vi märkte det på Freja. Röda flammiga/torra utslag, som inte blev bättre trots att vi smörjde och smörjde med diverse krämer bvc-sköterskan skrev ut. Och att hon blev hård i magen, trots högsta dosen laktulos! Bvc-sköterskan sa att allergi mot komjölks protein hos så små är så ovanligt, så det är inte ens någon idé att göra något allergi test. Men när vi var hos barnläkaren på specialistmottagningen och sköterskan där fick se utslagen och även höra om hur mycket problem hon hade med magen, ja då ville hon ta pricktest direkt. Men det visade inget, vilket det oftast inte gör på så små. Men läkaren skrev sen ut den här ersättningen utan komjölks protein och hon blev direkt bättre i magen och utslagen försvann. Så hon VAR ju allergisk ändå! Jäkla bvc alltså, om de bara tagit symtomen på allvar så hade ju Freja sluppit allt jobbigt. :( Hoppas inte er lilla är allergisk! Men läkaren sa att denna allergi oftast växer bort när de får den vid denna ålder. Håller tummarna för lilla Lia!

2012-07-17 @ 15:51:15
URL: http://frejasmama.blogg.se
Maria

Vad jobbigt för lilla Lia! Kolla om ni kan få prova mjölkfri ersättning. Det låter ju som det kan vara ngt sånt. Siri Hade oxå utslag o var allmänt dålig, gnällig o hade konstig avföring. Det var som att vända på ett mynt när jag slutade äta mjölkprodukter. En kompis till Jonas är BVC sköterska o hon säger att det är så ovanligt med mjölkallergi att hon inte stött på det under de år hon jobbat (iofs bara 1,5). Men överkänslig kan man ju vara när allt är nytt för de små. I många länder är ju många känsliga för mjölk även som vuxna. Allergisk eller ej så är Siri en helt annan bebis nu iaf. Men det suger att inte kunna äta mjölk eller får o getost :( du kan ju alltid be att få testa mjölkfri ersättning. Vi får althera på recept. Jag ger den om jag råkat få i mig mjölk eller ska iväg på nåt ärende och någon annan har Siri. Hoppas Lia blir bättre snart! Och tack för dopinbjudan, vi kommer gärna! :) kram

2012-07-17 @ 18:44:02
Sandra

Håller tummarna !!
Kram

2012-07-17 @ 19:47:56
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com
Moa

Det låter inte roligt alls :( Hoppas doktorn hittar någon lösning! Kram

2012-07-17 @ 19:50:59
URL: http://themoie.blogg.se
Nathalie - mamma till Melina

Hoppas hon blir pigg snabbt igen. Det är inte kul alls när ens barn blir dåliga.

2012-07-17 @ 22:12:29
URL: http://nathalier.blogg.se
SjungandeMamman  ღ ♪♫

Stackars lilla Lia! Krya på dig!

2012-07-18 @ 12:25:44
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

BloggadressTrackback