I-Fånnördar är vi allihopa

2012-01-03 18:04:34


Hela nyårshelgen har min fina julklapp från mor och far legat och väntat på mig här i Göteborg, undertiden vi varit på galej i andra delar av Sverige. Nu är vi tillbaka i Göteborg igen, resan hem gick fint och vi slapp det värsta ruskvädret och orkanen som sägs dra in ikväll. Kul att äntligen ha blivit med I-Fån då efter ungefär en månads letande med ljus och lykta efter en i San Sebastian. Det slutade med att jag köpte en olåst via Apple Store i Sverige istället, det blev enklare så. Nu har vi precis varit nere och fixat ett svenskt kontantkort och simkort till mobilen så snart går den att änvända också. Risken är alltså överhängande att jag nu kommer bli en sån där fånig smartphonenörd som sitter med telefonen ständigt klistrad i handen. Men kanske till bloggens fördel? Vi får väl se...:)

Hälsningar
Sjungandemamman

Jag är en äkta ajfån-nörd som inte kan släppa den mer än några minuter då och då :) Den går knappt att vara utan så bra köp!

2012-01-03 @ 21:13:37
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com
Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar.

Hej fina du :) Min dotter är med och tävlar i Vi Föräldrars omslagstävling och det skulle uppskattas väldigt mycket om hon också får din röst :) Du får en länkning som tack oavsett om hon vinner eller inte. Mer information hittar du i mitt inlägg:

http://sense.webblogg.se/2012/january/freja-tavlar.html#comment

Tack på förhand <3

Ha en bra fortsätt kväll :)

2012-01-03 @ 22:37:15
URL: http://sense.webblogg.se/
Jenny - gravid i New York

Många gånger är iPhonen min räddning i vardagen, haha. När jag har tråkigt, när jag behöver kontakta någon, när jag behöver göra något ärende när jag är ute på språng osv.. :) Men ibland är den min värsta fiende då man lätt håller i den liiite för ofta ;)

2012-01-04 @ 03:17:22
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Linda

Älskar min iphone lite väl mycket...;)

2012-01-04 @ 09:30:30
URL: http://www.filippajulia.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback