Vi blir fler till påsk

2012-01-30 19:30:00
Vi blev så glada i förmiddags när vi fick ett meddelande från två vänner i Göteborg som berättade att de nu också kommer ner till oss i påsk! Wihii, nu har vi fyra nära vänner som bestämt sig för att fira påsken tillsammans med oss i San Sebastian. Skoj, skoj! Förra året hade vi fullt hus här under påskhelgen och det var hur trevligt som helst. Dessutom funderar ytterligare två vänner på att hänka på, så vi får väl se vart påskhelgen slutar...härligt är det i alla fall!

Här är en bild från i somras där vi sitter i vännernas kök, i deras gamla lägenhet i Majorna. Nu har de emellertid flyttat till en ny lägenhet, men den har vi ännu inte hunnit besöka.



Hälsningar
Lotta Burtanovic

Ah, vad roligt med besök! Lyxigt att ha så många vänner som vill hälsa på en! Men även lyxigt att ha någon som er att hälsa på! Måndagskram

2012-01-30 @ 21:05:25
jenny

Det måste vara kul att så många vill komma och hälsa på, det kan jag tänka på när vi sen flyttar ut till vårt hus i skogen. Man hoppas ju att folk vill komma och hälsa på även om det inte är liiika exotiskt som Spanien ;)



Ha en härlig dag!

Kram

2012-01-31 @ 09:52:09
URL: http://hyperballad-poetry.blogspot.com
Ellinor

Alltid trevlig med långväga besök.

Vilken fin och spännande blogg du har!

Kram

2012-02-01 @ 15:14:12
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback