En lång dag på stan

2012-01-28 19:03:13


Mina fötter värker. Puh, det blev 4 timmar på stan idag efter att ha vaknat upp långsamt och ätit äggröra till brunch. Gårdagskvällen vart superlyckad. Vi åt pintxos och drack flera glas på några olika barer runt vårt lilla kvarter. Sällskapet bestod av våra två vänner och deras för helgen inneboende gäster i form av ett par från Chicago. De visade sig vara mycket trevliga och jag tror absolut att det goda sällskapet bidrog till gårdagens långa utekväll. Jag menar hur spännande är det egentligen att dricka virgen G&T, druvjuice och kolsyrat vatten en hel kväll? Speciellt när övriga sällskapet dricker fylliga Riojaviner och the real deal G&T, som ju är så gott!

Dagens shopping innebar i alla fall brunaktiga chinos, en  mörkblå tunn stickad tröja och en svart kavaj till Vasse. För min del så fyndade jag dessa tre godingar på bilden ovan. Det var 70% rea inne på Body Shop på massa varor, så då slog jag till. Fick ju i princip tre burkar till priset av en och de luktar ju så gott! Annars strosade vi mest runt i butikerna och spanade lite. De är rätt duktiga på att rea i den här stan faktiskt. När de rear så rear de verkligen och sånt tycker vi om.

Nu väntar lite välbehövlig vila för trötta fötter och törstiga strupar. Jag skall nog spana lite på konståknings EM jag. Har alltid gillat det. Sedan blir det ungsbakt lax till middag i afton. Nom nom.

Hälsningar
Mickan (Gravid v. 31)

Lät som en lyckad shoppingrunda idag och en kul kväll igår. :)



Ja, men precis. Vila är alltid bra.

2012-01-28 @ 19:27:44
URL: http://angel-like.com
Erica

Härligt med intressanta människor! :) Åh, jag minns att när jag var gravid så smorde jag magen varje dag med bodybutter strawberry. Vilken flashback jag fick nu... Trevlig kväll!

2012-01-28 @ 19:40:06
URL: http://www.dreaminpink.se
*SARASDIARY*- Gravid v. 27

Många timmar shopping tar på krafterna, phuu!!



Kram

2012-01-28 @ 20:25:21
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
jenny

Oh bodybutter är kanon! Bra för magen sen när den blir spänd som en kanonkula.

Rea är aldrig fel.

Kram

2012-01-28 @ 21:27:35
URL: http://hyperballad-poetry.blogspot.com
Camilla - Mamma till André

Ja, Body Shop's krämer luktar så gott. Blir tyvärr inte att jag köper dem så ofta. Är ju aningen dyra tycker jag som ordinarie priser. Men förstår att du kommer lukta gott nu. Det ska man unna sig när man är gravid. :)



SV: Sorry, jag hade visst missat lägga in länken till sidan man kunde tävla på - http://www.hildashem.se/

Där står det var du ska göra. Man ska göra olika saker för att få lotter och kommentera det. Kolla in sidan.



Det är ju bra att ni kan avbryta om ni känner att ni vill röra på er speciellt nu när ska få barn med. Det kan ju kännas helt annorlunda efter det. Jag jobbar som originalare annars. Har även jobbat i klädbutik under många år.



Nu ska jag blogga lite innan sängen kallar. Verkligen kul att språka med dig :) Kramis

2012-01-28 @ 23:45:48
URL: http://omdublundar-blogg.se
mintekopp

Body shops grejer är verkligen härliga så jag förstår verkligen att du är nöjd med så bra priser. Låter dessutom som att ni har haft en underbar helg.



Kramar

2012-01-29 @ 12:34:58
URL: http://www.mintekopp.se
Karolina, gravid i v. 35

Men gud vad billigt, 70 % på body shop! Jag ÄLSKAR deras body butter - dom luktar så himla gott.

Vad kul att fynda så:)



2012-01-29 @ 13:13:30
URL: http://lillamys.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback