Utvilad och veckans planer

2012-04-16 09:15:00

Då var det måndag igen och vi har påbörjat veckan med en stadig frukost. Helgen har varit så himla behaglig och det känns verkligen som att vi har fåttt laddat batterierna ordentligt. Inför vadå kan man ju fråga sig? Tja, mest inför livet och vardagen i stort skulle jag tro, men också inför en stundande förlossning och ett bebisliv som sakta smyger sig på. Det mesta kretsar såklart runt denna stora händelse just nu, som säkerligen också märks här på bloggen, men vi försöker ändå att ta det hela med ro. Jag har ännu inte fått nog av att vara gravid (mycket tack vare min krämpfrihet), så skulle bebisen bestämma sig för att stanna 2 veckor över tiden så känns det rätt okej. Vi tar en dag i taget och ser vad som händer.

 

Veckans planer består bland annat av läkarbesök idag, invigningsmingel av showroomet på det företag där jag jobbade innan, fika med Vasses kollegor på jobbet, kompishäng och så skall jag nog ta tåget till min svenska vän som bor lite utanför San Sebastian en dag med. Det låter väl som en bra vecka det? Bra, då kör vi på det.

 

 

 

Det känns skönt att ha fått in lite grönt i köket sedan förra veckan med. Just nu har vi färsk basilika och mynta i kruka på köksbordet som det bara är att plocka av. Dessutom luktar de ju så gott!


Hälsningar
sofie mumsfillibaba

Låter härligt! Hade också en helt krämpfri graviditet och var inte ett dugg trött på att vara gravid. Gick ändå över 10 dagar. Men hoppas ju att du får föda på min födelsedag;)

Var förresten ett reportage om San Sebastian i GP i helgen. Blev ju lite sugen på att åka dit. Låter som en "god" stad. Här kan du läsa artikeln:

http://www.gp.se/resor/researtiklar/1.913918-smaka-pa-san-sebastian



Ha en bra dag!

2012-04-16 @ 10:04:27
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
J

Det låter bra! Jag tror att det är viktigt att hålla sig sysselsatt så mycket som möjligt så man inte bara går och känner efter om något kan vara på gång. Än kan det ju vara ganska många veckor kvar liksom :).

2012-04-16 @ 10:32:19
URL: http://welcometothedollhouse.blogg.se/
Sanna

Låter som om du har en härlig vecka framför dig :)



Så gott att ha färska kryddor hemma, förra sommaren planterade vi lite timjan och andra kryddor och hade på altanen - perfekt att hämta in till matlagningen!

2012-04-16 @ 10:32:21
URL: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/
Linda-Mamma till Alfred

Ah, kan tänka att man gärna bor kvar därnere men samtidigt att man tröttnar lite också;)

Vart är ni ifrån?

2012-04-16 @ 11:31:21
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Mintekopp

Så härligt med en "laddarhelg" och en mysig vecka att se fram emot. Kramra

2012-04-16 @ 13:07:29
URL: http://www.mintekopp.se
Isa

Åh, mynta! Jag köpte rosmarin och timjan häromdagen. På ikea faktiskt! Har frösått mynta, men det går ju så jomlans långsamt. Så det blir nog att köpa en färdig planta. Ta en 4-5 blad mynta, 4-5 blad citronmeliss och det blir grymt te. Eller en maaaaaassa mynta i en bål. Slurp! =)



sv: vi får väl se vem av oss som får först.. hehe! =) Men visst känner man sig stor, även om folk ideligen kommenterar hur liten man är.....hrmf!

2012-04-16 @ 18:17:58
URL: http://www.sladdisa.wordpress.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback