Kulinariskt mingel med goodies

2012-04-17 09:20:33

 

Vi lämnade gårdagskvällens invigningsmingel med lite fina goodies och fulla magar. Det var extremt trångt inne i studion, men verkligen jättekul att dem lyckats att få dit så mycket folk! Cavan och Txakolin (lokalt vitt vin) flödade, stämningen var god och den ena godsaken efter den andra kom runt på fat. Det var alltså bara att mumsa på, mingla runt och socialisera bland bar- och butiksägare, studioägarens vänner mfl. Min förra chef höll ett underhållande öppningstal, på spanska! (han är engelsman), och vi fick bland annat se hur man elegant skär lufttorkadskinka för hand. Mannen var lycklig över att ha charmat till sig en burk, tydligen mycket extraordinär paté, av en tjej som hade med sig produkter från en delikatessbutik i Biarritz. Vet inte om han var mest nöjd över sin framgångsrika charmoffensiv eller burken som han fick....;)

 

Det vart en mycket trevlig kväll som vi verkligen är glada att vi gick på. Jag lyckades till och med chocka en gammal kollega som inte visste att vi väntade barn med min mage som plötsligt stack fram under jackan. Detta var efter att vi stått och pratat i nästan 10 minuter varpå jag själv påpekar att jag är gravid och hon tittar ner på min mage och fullkomligt tappar hakan. Haha, hon hade inte märkt någonting. Jo, jo jag är gravid i nionde månaden. Jag lovar ;)


Hälsningar
Lina- mamma till Gustav

Det låter som en bra kväll :)

Det är ju ett bra tecken om hon inte såg att du var gravid, då har du ju dina extra kilon hamnat på magen och i form av bebis, att magen i sig är ganska liten och nätt ;) annars brukar det ju va ganska svårt att dölja att man är i nionde månaden :)

2012-04-17 @ 10:27:27
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
carolina -bakar bebis i magen & cookies i ugnen - vecka 37!

Vilken härlig kväll, vill också bo där ni bor, mat är liksom inte lika stor grej i en mellanstor svensk stad...

Haha, folk tror typ att jag har 15 veckor kvar, om dom ens ser att jag är gravid ;)

2012-04-17 @ 12:47:29
URL: http://acarolinas.blogg.se/
EMMAS!

vill du göra ett bloglovin byte?:D

2012-04-17 @ 13:21:34
URL: http://eemma.se
Augustifamiljen

Hahaha, kul med din gamla kollega. Lät som en härlig kväll :)

2012-04-17 @ 14:45:53
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Therese

Så fina presenter ni fick, blev med sugen på migel. Men denna vecka får jag nöja mig med frisörbesök och sen AW med en vän. Mår du bra annars? kramar

2012-04-17 @ 20:50:37
URL: http://sailorswife.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback