En mysig fixardag på stan

2011-12-18 15:00:00

 

Lördagen blev en görmysig fixardag på stan för vår del trots ihärdigt regn. Vi började med att sova länge, duschade och tog frukost på ett jättemysigt, litet café med massa julkänsla bredvid den stora katedralen. Sen hade Vasse en klipptid och jag strosande runt bland butikerna. Mycket nöjd över att ha fixat Syster S julklapp undertiden mötte jag sedan upp Vasse och vi fick även inhandlat hans julklapp från mig :)

 

Efter det blev vi pintxossugna och knödde in oss på en bar som vi länge haft span på, mest för att den ser så hemtrevlig ut från utsidan. Där blev det två pintxos var, en mosto (druvjuice) för mig och ett glas rött för Vasse. Runt kl.14 på lördagarna så börjar det bli tjockt på barerna i stan, då är det nämligen lunchtid och alla affärerna stänger. Så det gäller att komma ut i tid på helgen om man skall hinna handla!

 

 

Lagom mätta och goa blev det sedan kaffe på ett annat ställe som ligger precis runt hörnet. Jag testade dock en fruktfrappe istället och toppade det hela med en miniäpplemuffins. Är väldigt förtjust i att de har så mycket bakverk i miniformat här i stan. Passar perfekt för att dämpa sötsug utan att bli för mycket tycker jag.

 




Sista punkten på dagens agenda var att åter igen ta oss ut till köpcentret utanför stan för att fixa den sista julklappen. Det gick smidigt men vi plockade kanske på oss lite väl mycket (och tunga!) saker inne i den stora mataffären där ute...så sen fick vi allt kämpa med att bära hem allt från bussen. Trötta men mycket nöjda med vår fixardag kom vi till slut hem vid sjutiden och fick i oss lite mat. Sedan blev det kvalitetstv i sängen med sånt här förstklassigt snacks!




Hälsningar
Elin

Ja helt galet är det! Superfin och spännande blogg verkar du ha :), måste vara kul att bo i ett annat land!

2011-12-18 @ 15:10:32
URL: http://enflickasdagar.blogg.se/
mintekopp

Å vilken mysig dag, shit vad jag längtar utomlands när jag ser dina bilder. Mycket mysigare att fika och äta utomlands än här i Sverige :-)

2011-12-18 @ 15:44:02
URL: http://www.mintekopp.se
Alice

sv: Ja, står man nära sin katt kan det ibland lätt kännas som att det är småbarn man har att göra med ;)



Gud, vad häftigt att bo i Spanien förresten. Eller, utomlands över huvud taget! :D

2011-12-18 @ 16:37:00
URL: http://paraplyflicka.blogg.se/
Helena

låter som en mysig dag :)

2011-12-18 @ 20:01:34
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Jenna

Vilken fin juldesign du fixat!

Låter som ni hade en mysig lördag, jag älskar också bakverk i miniformat, att man inte kommit p+å det tidigare :) Skönt också att få lite julklappar avklarade. Jag har fortfarande inte köpt en enda till sambon eller familjen, alltid ute i sista minuten.

Kram!

2011-12-18 @ 21:32:30
URL: http://onlymama.blogg.se/
Jenna

Vilken fin juldesign du fixat!

Låter som ni hade en mysig lördag, jag älskar också bakverk i miniformat, att man inte kommit p+å det tidigare :) Skönt också att få lite julklappar avklarade. Jag har fortfarande inte köpt en enda till sambon eller familjen, alltid ute i sista minuten.

Kram!

2011-12-18 @ 21:32:40
URL: http://onlymama.blogg.se/
Frida

Ta lätt en vit Iphone 4S. den är jäklligt snygg!

Svart är så otroligt vanligt.

men det är som sagt smaksak det där med färg.

Men jag föll lätt för en vit iallafall :D

2011-12-18 @ 22:38:16
URL: http://busfridis.blogg.se/
Karin

Vad härligt det ser ut!

2011-12-19 @ 08:52:58
URL: http://karinolofsson.se

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback