Heta tips för en trivsam helg

2012-11-17 11:41:29
 
 
En sån här glad man får man med sig hem till helgen om man låter familjen stanna till på favoritölhaket efter handlingen i mataffären en fredag. En ljummen kväll med uteserveringar som ännu står framme och lätt bris i höstklädda trädkronor gör såklart också sitt. Lite förtrollande så där.
 
I alla fall. Hett tips att pausa inför-fredags-mys-racet med något oväntat så som ett vattenstopp i en bar.
 
För vem vill inte ha en glad man när helgen stundar? Då är det ju dags för familjebonding 2.0 med mer av myspys och mindre av måstegöran. Lia är nästan alltid glad hon, så henne behöver man inte pocka lika mycket med ;) När helgen kommer så tycker jag att det är viktigt att man inte bokar in för mycket aktiviteter. Det måste finnas tid till att bara vara och utrymme för spontanitet med. Det är ett annat tips jag har för en lyckad familjehelg.
 
Sen är det ju bra om man kan hålla sams med när man nu skall spendera så mycket tid tillsammans. Om någon utav er har ett uselt morgonhumör, host host, så kan det ju kräva sin kvinna (ledtråd igen!) att se till att musiken fortsätter att spela i dur och inte övergår i moll hemma. Mitt tips är att låta eventuella skismer och irriterande småsaker som man stör sig på vänta tills en tråkig tisdag eller så.
 
Tänker man på detta så får man allt som oftast en rätt bra helg. För att inte säga superb. Vår helg har bara börjat så här skall njutas till sista stund. Innan klockan ringer på måndagmorgon igen.
 
 
 

Hälsningar
Trees, mamma i London

Vilken soot och glad liten Lia :D

2012-11-18 @ 00:37:54
URL: http://mangofisk.se

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

BloggadressTrackback