Det nya putet

2011-12-22 09:00:00


Ja, magen växer och putar allt mer under tröjan nu. Idag har vi nått fram till en magisk gräns i graviditeten, känns det som i alla fall. Vi är halvvägs! Vi har 140 dagar bakom oss nu och 140 dagar framför oss, på ett ungefär såklart ;) Pyret kommer nog ut när den vill ändå, men klart att halvvägs måste ses som viktig milstolpe!

Jag känner av små buffar dagligen nu, vilket såklart känns superhärligt, men än har inte Vasse fått känna något. Pyret har nämligen inte velat göra sig till känna och hälsa på sin pappa ännu. Men det blir nog av tids nog. Igår fick vi gjort vårt fjärde ultraljud också...tillslut. Vi var på vårdcentralen i nästan två timmar för när vi väl kom in på rummet så ville krabaten inte visa upp sig och röra på sig. Den låg nog och snusade gott fortfarande, så vi fick gå ut och gå lite för att få den att kvickna till. Och sedan tog det ju sin lilla tid innan vi fick komma in på rummet igen, så det var ju mindre kul att hänga där i två timmar. Dock var det klart värt det när vi fick beskedet att allt såg bra ut :) Nu kan vi koncentrera oss på att bara fira jul!

Om Pyret är en flicka eller pojke låter vi dock förbli en överraskning tills maj. För vem vill egentligen öppna sin julklapp före julafton?

Hälsningar
Fina Frun

åh så söt magen är :)



God Jul/

Fina Frun

2011-12-22 @ 10:36:06
URL: http://finafrun.se
Sjungandemamman

Åh mys! Det är väldigt roligt att spekulera och inte veta förrän bebisen är ute. Vi kallade magen för hon hela tiden förbi var så säkra på en tjej...och det blev det!

Ha en trevlig resa till Sverige!

2011-12-22 @ 11:41:46
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com
Linda

Vad fint med magen :)



Ja jag kände likadant men nu är jag faktiskt nöjdare med orange.. fâr se när räkningen kommer!!



Du en frâga.. Ni âkte ju upp och testade viner? eller hur? Vad heter det nu igen och vad betalade ni? âr lite sugen pà att fâ med karln min :)

2011-12-22 @ 13:25:37
URL: http://llinda.blogg.se/
Malin

Vad fin du är! Kram

2011-12-22 @ 17:05:52
Caroline

Vilken fin mage! :) Vi har också valt att inte ta reda på om det blir pojke eller flicka. Överraskningar är inte dumt. :)

Johannaty

så mysigt :)

2011-12-23 @ 09:37:35
URL: http://johannaty.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback