Vår härliga fredag

2012-09-14 16:55:00

Fyra timmar var vi ute på stan idag, Lia och jag. Vi började med att gå ner och titta på havet. Ljuvligt att känna havslukten och se det turkosa vattnet igen! Medan Lia sov solade jag lite på en bänk och tog vagnen på en tur i omgivningarna. Blev en hel del fotat som jag tänkte att ni nog skulle uppskatta. Gick bland annat förbi den stora lekplatsen som ligger mitt på strandpromenaden. Inte långt därifrån står ett gammalt par med en vagn och säljer godis till förbipasserande på strandstråket. Där står dem VARJE dag, imponerande tycker jag.

Vidare passerade vi det ståtliga kommunhuset som en gång i tiden varit ett pampigt casino. Vi tittade också in i ett tjusigt konditori med vad som såg ut att vara väldigt mäktiga chokladtårtor, och så han vi med lite shopping dessutom. Sedan var jag hungrig så då blev det potatistortilla till lunch på en favorituteservering. Där hade vi turen att träffa några vänner som råkade gå förbi, så dem fick vi sedan sällskap av på vägen hem. All in all en mycket trevlig dag ute.

Nu tror jag att vi håller oss inne tills fredagsmyset framför tv:n, om nu inte den här gräsänkan känner att hon eventuellt måste trycka serranoskinka ikväll. För då får det bli en tur till delikatessbutiken nere på gatan med. Hm. Jag suger på den ett tag.


Hälsningar
Morfar

Man saknar staden men främst saknar man Lia (och föräldrarna) kram kram på er söder över ;)

2012-09-14 @ 20:58:48

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback