Så som en söndag borde vara

2012-09-23 18:53:00
Tänk om alla söndagar vore som denna. En stor brunch med både salt och sött tillsammans med vår vänner och deras dotter. På det en massa lek och bus, småsnack om allt mellan himmel och jord, skoj i lekparken där Lia fick prova att gunga för första gången och så en god drink i eftermiddagshettan. Fenomenalt upplägg! Sen att middag, tvätt och annat viktigt fick stå åt sidan är ju faktiskt skit samma. Vi har haft jättetrevligt och det gäller att ta tillfällena i akt till att verkligen umgås också, leva i nuet och inte hänga upp sig på vad man "borde göra". Lagom tills vi avslutade dagen så kom den eftermiddagsstorm som legat och lurat hela eftermiddagen i den tryckande värmen. Perfekt planering alltså ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Hälsningar
Sara- mamma till Ebba

Jag blev så glad när jag såg dina bilder. Vet inte riktigt varför men antar att det är för att dom är så fina och att det är så mycket värme och kärlek i dom. Underbart!

Svar: Tack vad roligt att du kände så!
Spanienfrugan

2012-09-23 @ 20:16:26
URL: http://annasaracaroline.blogg.se
johanna-tvillingmamma

ja det verkligen så som söndagar ska vara! Ett bra avslut på veckan! Här hemma har vi haft kalas för Anders dotter, också ett suveränt sätt att avsluta helgen på! Kramar

2012-09-23 @ 22:02:30
URL: http://www.tvillingmamma.se
Moa

Åh vad trevligt det såg ut :D

2012-09-27 @ 18:41:16
URL: http://themoie.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback