Lite bloggförvirrad

2012-09-11 13:30:00
Hösten är i antågande, även om vi nog har sommar ett tag till här nere i Spanienland. Det är så roligt att se att så många tittar in här varje dag och att ni fortsatte att göra så även när vi var hemma i Sverige på semester. Det var ändå väldigt många veckor där som inte innehöll något Spanienbloggande alls. Jättekul!
 
Nu känner jag mig dock lite förvirrad inför hösten. Vad skall jag blogga om? Vad gillar ni som ändå tittar in här att läsa om? Varför följer just DU den här bloggen? Jag är supernyfiken och känner att det hade varit roligt med lite respons kring detta så att bloggen kan få den karaktär och innehåll som ni önskar och idag kanske redan uppskattar. Jag känner ibland att det blir lite spretigt och även om bloggen ju mest är till för vänner och familj hemma i Sverige, så tycker jag ändå att det är roligt att så många fler läser mina ihopknåpade rade varje dag. Tack för det.
 

Hälsningar
Sara-mamma till Ebba

Jag tycker det är roligt och spännande att följa era dagar. Se/läsa om hur Lia utvecklas och hur ni har det där nere.

Du verkar va en så härlig person och känns nästan lite som man känner dig för du skriver så bra. :)

Kramar från Sara (och Ebba)!

2012-09-11 @ 14:39:54
URL: http://annasaracaroline.blogg.se
Lovable

Mer Spanienliv! Kram från Helena, f d Spanienbo

2012-09-11 @ 14:48:59
URL: http://dearlovable.blogspot.se
Emmelie

Läser din blogg pga att den är just "spretig" älskar attan inte vet vad som hänt :) ena dagen har ni en mysig mys dag medans ni nästa dag äter ute eller ligger på stranden. Jag ser gärna att du fortsätter att skriver om eran vardag, du behöver inte snöa in dig på ett ämne.

2012-09-11 @ 15:21:06
URL: http://zakkis.blogg.se
Josefin

Hallå! VILKEN FIN BLOGG DU HAR! c: Jag har startat på nytt upp på min blogg ddet här med "dagens blogg" Och det skulle vara jätte kul om du ville vara med och tävla om att bli det! Och Så klart kan man vara med HUUUUR många ggr man vil!! :'D KRAM!//www.vafanjossey.blogg.se

2012-09-11 @ 19:15:03
URL: http://www.vafanjossey.blogg.se
Pernilla

Fortsätt som du gör med att skriva om vardagen i Spanien och livet som mamma :)

2012-09-11 @ 20:27:22
URL: http://mikanilla.blogg.se/mikanilla
Sandra R

Jag kommer inte ihåg hur jag hittade till din blogg. Däremot kommer jag ihåg varför den blev en blogg på min läslista. Du skriver om vardagslivet på ett intressant sätt. Du skriver om livet som svensk i ett annat land, ett varmt land dit jag gärna drömmer mig när dagarna här hemma blir gråa och kalla. Du visar vackra bilder över ditt närområde. Både vyer och närbilder på fantastiska byggnader. Dessutom skriver du om livet som förälder, allt det nya som händer med dig, er och Lia. Ändra inte på något, då blir det inte personligt längre.
Må så gott! Kram

2012-09-11 @ 21:09:19
URL: http://www.aresmamma.se
Marre

Jag gillar framförallt att läsa om all god mat ni äter/lagar, de recept du delar med dig av och om restauranger ni besökt m.m....Kram

2012-09-11 @ 21:13:54
LittleMissWitty

Är inne och kikar här dagligen (du är lagd i min rss läsare med för den delen)
Ja du, hmm, jag gillar att se bilder, och gärna på hur det ser ut runt omkring där ni bor. Roligare än alla höst tråkiga bilder från Sverige nu. Annars så är din blogg så bra så, vardagsbloggar är favoriten. :)
Kram

2012-09-11 @ 21:33:44
URL: http://littlemisswitty.com
Charlotta

Jag tycker det är kul att läsa om Lias utveckling då hon är lite äldre än Alicia. Då vet man lite vad man har att vänta :) gillar också dina fina bilder :D

2012-09-12 @ 06:46:54
URL: http://bagarebebis.wordpress.com
Anonym

Jag läser din blogg för att få lite inblick i någon annans bebisvardag. Sömn, mat, aktiviteter och allt annat som hör bebislivet till (fast i en lite mer spännande miljö än Sverige då 😄).

2012-09-12 @ 10:31:49
Mia

Skulle gärna läsa lite mer om hur det är att vara mamma just i spanien, dvs även praktiska detaljer som hur det fugnerar med mammaledigheten där och dagis etc. Är alltid spännande att jämföra hur vardagen fungerar i olika länder!

2012-09-16 @ 20:49:08
URL: http://mittlillasolsken.blogspot.fi/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback