Inte riktigt vår dag

2012-09-27 17:20:00
 
Nä, det blev inte riktigt som vi tänkt oss idag. I förmiddags gjorde vi oss fina för att åka till Vasses jobb och hälsa på. Timade bussen perfekt och kom dit bara 4 minuter innan den skulle gå, men då visade det sig att det redan stod en barnvagn och en rullstolsbunden vid hållplatsen. Fan! Det går tydligen bara in två vagnar (eller, ja en vagn och en rullstol då) på bussen. Därför så fick vi vackert se bussen fyllas och lämna med oss kvar på hållplatsen eftersom vi, som den andra mamman med barnvagnen så spydigt påpekade, kommit sist dit. Nästa buss gick om 17 minuter. Den ville vi inte vänta på med en otålig bebis i vagnen för att sedan komma fram till Vasses jobb lagom tills alla går på lunch och det därmed inte finns några att hälsa på. Suck, man kan bli trött för mindre alltså.
 
Så vi gick hem igen vi. På vägen hem fick vi oss en reprimand av en gammal dam med som tyckte att jag stod alldeles för nära kanten med barnvagnen och att vi minsann skulle bli överkörda av bussen om vi inte backade minst en halvmeter. Åh, andas. Vilken förmiddag! Väl hemma i trappuppgågen blev vi sedan ståendes väntade på hissen då 1 av 2 hissar visade sig vara trasig och i fungerande hissen åker byggarbetare med kakel hela dagarna för det renoveras något fasligt i lägenheten ovan. Vid det här laget nästan kokade jag av ilska över all jävlighet, besvikelse över att inte ha kommit iväg någonstans och tänkte mörka tankar om att vi sitter väl inne resten av veckan då för ut är det ju banne mig ingen idé att gå. Typ. Men man måste älska såna här dagar ändå, för det innebär ju att imon bara kan bli bättre.

Hälsningar
Zandra

Sjukt att bussen bara tar två vagnar, tänk om det hade varit ännu mer akut liksom? Jobbigt me såna dagar då allt går fel...

2012-09-28 @ 21:42:02
URL: http://Augustifamiljen.blogg.se

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback