En fin sista septemberdag

2012-09-30 21:32:43
Jaha, tydligen har det redan blivit oktober. Vår sista dag i september spenderade vi i vackra Hondarribia, eller Fuenterabbía som staden heter på spanska. Vi och våra två trevliga vänner som alltid ställer upp på roligheter packade in oss i deras bil och körde dit. Det tar bara 20 minuter, men ibland behöver man inte åka så långt för att få sig ett underhållande utflyktsmål. Efter att ha parkerat och spanat bort mot Frankrike som bara ligger ett litet sund emellan, så styrde vi omgående stegen mot stans beryktade pintxosbar El Gran Sol. Annars finns det både en strand och ett mysigt gammalt kvarter med slottsruiner att beskåda med för den som vill. Det senare gjorde vi efter att vi hade lassat in en rejäl mängd pintxos :) Maten var verkligen riktigt bra, så hatten av för denna bar som jag tycker förtjänar sitt goda rykte. Mycket välsmakande pintxos som också såg väldigt fina ut. Vi åker nog till Hondarribia fler gånger för de charmiga gamla husen och som sagt maten, var inte alls dumt. Visst det fina vädret gjorde väl också sitt för att förstärka intrycket, men vem vet, kanske oktober bjuder liknande dagar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hälsningar
Anonym

Wow, viken dag ni haft och vilka underbara bilder! Kramar från oss

2012-09-30 @ 22:06:31
Johannaty.se

Ja vi gör det bra, men jag tycker det fungerar bra ändå utan barnvakt :) Jag tror att har man det ofta så blir man nog lite bekväm i det. Ha en bra start på veckan! :)

2012-09-30 @ 22:50:29
URL: http://johannaty.se
johanna-tvillingmamma

vilken fina bilder gumman!

2012-09-30 @ 23:54:50
URL: http://www.tvillingmamma.se
Sandra R

Vilken kanonavslutning på september månad! God mat, fina vänner och en vacker stad. Till det en riktigt liten goding-Lia. :)
Jag önskar dig och familjen en precis lika fin oktober.
Kram

2012-10-01 @ 11:01:33
URL: http://jagarsandra.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback