Den nyblivne förälderns bäste vän?

2012-05-13 10:00:00


Det måste vara en god och stark kopp kaffe det. Eller? För en som fått sin sömn upphackad i bitvis allt för korta stunder är jag åtminstonde beredd att påstå att så är fallet. Just nu dricker vi svenskt Zoega kaffe morgon, eftermiddag och ibland kväll eftersom mannen lyckats dra sönder handtaget på portafiltret till vår espressomaskin. Lite för stark? ;) Nåväl nytt filter är i alla fall beställt, så om nu bara tyskarna håller vad de lovar så kan vi snart återgå till våra italienska kaffedrycker.

Det återstår att se om sömnen också kan återgå till något i stil med vad den en gång varit snart, men jag är skeptisk. Haha. Lia sover lite när hon vill och vi dricker kaffe lite när vi vill. Där har vi i alla fall en överenskommelse oss emellan. Visst är det lite småjobbigt att inte få sova ordentligt, och att amma en halvtimme mitt i natten kan kännas som rena tortyren för trötta ögon emellanåt. Men än så länge och allra oftast så tycker jag att det går rätt bra faktiskt. Nästan så att jag hade väntat mig värre...och sen kan man ju faktiskt slumra lite på dagtid med om natten varit mindre bra. Om det känns det minsta tungt i bebisdvalan så tänker jag bara att det här är en så kort period i livet som vi har det så här och jag är så glad för den här fina lilla skatten att man nog skulle orka hur mycket som helst. Faktum är ju ändå att man överlever. Så länge man har kaffe i alla fall ;)

Hälsningar
Caroline - Over the Rainbow

Instämmer helt och fullt! Kaffet är min bästa vän nu för tiden. :)

LittleMissWitty

Kan inget annat än att hålla med! Och du... GRATTIS!!! Sedan jag fick lilla Oliverså har jag inte haftnågon tid alls till attkolla in hos andra bloggare, men NU ser jag ju att ni fått eran söta dotter! Visst är mamma livet bra underbart!



Kram

2012-05-13 @ 12:41:11
URL: http://littlemisswitty.com
Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Svar: Det känns som en perfekt söndag :) Tack så mycket, är riktigt nöjd med den :)

2012-05-13 @ 14:02:49
URL: http://mammacherie.se
elinjosefine - lifestyleblogs

Håller med både om kaffe och nattmåltider ;) I äter inte så låange men kan då och då var väldigt orolig/magont på natten och det är tufft och jag känner mig såå trött. Men varje morgon är jag vaknar känner jag ny dag, ny tag :)

2012-05-13 @ 15:28:44
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine
Petra-tvillingmamma

Ja dom älskar verkligen sin mormor och morfar :)

2012-05-13 @ 15:47:14
URL: http://petratvillingmamma.blogg.se/
Jenny - mammaliv i Nashville

Det är så sant som du skriver att det är ju bara för en kort stund :) Jag vågar dock inte dricka kaffe med koffein i än. Är livrädd för att liten ska få magknip! Önskar jag vore lite mer avslappnad med sånt :)

2012-05-13 @ 16:29:41
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Angeliqa

Kaffe har blivit min bästa vän sedan Miranda föddes. Jag dricker betydligt många fler koppar nu än tidigare.

2012-05-13 @ 23:42:19
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Karin J

Haha, nybliven förälder eller snart examinerad student - kaffet är vår bästa vän:)

2012-05-17 @ 08:24:19
URL: http://www.sportypetite.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback