En eftermiddag i ett vintält

2012-06-09 16:33:53


Idag var det vinfestival i stan och vi såg minsann till att halka in där en sväng i eftermiddags. Ett otroligt kul och prisvärt evenemang får vi säga! I ett stort tält som byggts upp enbart för denna dag så stod utställare från olika bodegas runt om i Navarra (grannregionen) och bjöd viner mot drinkbiljetter. För 5 euro fick man ett vinglas, 3 drinkbiljetter och 2 pintxosbiljetter. Sa vi prisvärt? ;) Lia hängde på i sin babybjörn och sov gott helt ovetandes om att hon befann sig på vinfestival. Tacksamt när vi ville roa oss en stund.

Två timmar senare hade vi hunnit med att testa vit sparris som anses speciellt god från Navarra, en getostsallad med valnötter, minihamburgare med senapsdressing, tonfisk och röd paprika i vinägrett och så bröd med lagrad fårost och marmelad. Mums! Där till fick vi då provat många glas vin för det var till och med vissa utställare som inte ville ha någon drinkbiljett när man kom med glaset. Jag tog mig en munfull vin här och där, så jag kände också att jag var med på vinprovningen. Alltid kul att kunna testa lite viner som man inte dricker vanligtvis och så fick vi ju oss 4 nya vinglas med hem också. Trevligt. Vi gör tummen upp för vinfestivalen!

Hälsningar
AnnaMalin

Det lät fantastiskt, så mycket gott! Och prisvärt som sagt. Påminner om Vin & Deli-mässan vi har här i Karlstad varje år. Fast jag jobbade senast, så jag hade inte möjlighet att smaka på alla gottigheter :P



Sv: Ja vi känner varandra sedan tidigare, vi har gått i samma klass i nio år och umgicks en del i perioder utanför skolan också :-)

2012-06-09 @ 20:00:41
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Hanna - Mode och min vardag

Vad roligt med vinfestival. :-)

2012-06-09 @ 21:38:33
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Miranda mamma till Alexis.

Åh vad trevligt det låter som ni haft! Avundsjuk är jag nu, älskar vin! :)

Senast jag var i Spanien som icke gravid och barnfri så var jag, sambon och svärfar på en vingård där dom visade oss runt och hur allt funkade och vi prövade ca 15 olika viner. Så himla roligt och så lärde man sig lite om vin på köpet! :)

2012-06-09 @ 21:52:18
URL: http://mammamiranda.blogg.se/
Therese

Oj oj tummen upp här med, det vattnas i munnen :) kram

2012-06-09 @ 22:16:51
URL: http://sailorswife.se
Frida

Men oj, supertrevligt ju!

2012-06-09 @ 23:17:06
URL: http://fridafabulous.se
Ditte

Det där låter ju som världens bästa idé; VINFESTIVAL! Jag hade varit helt slig om något sådant hittade hit!

2012-06-11 @ 10:20:40
URL: http://tegelhuset.wordpress.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback