Tack för allt stöd och pepp

2012-07-21 12:02:42
 
Nu har gänget lämnat oss här hemma och vi har dukat undan den sena frukosten. Lia verkar må mycket bättre redan, efter snart 3 dagar med mjölkfriersättning, och sover just nu i sin vagn. Jag vill passa på att tacka för alla uppmuntrande ord, alla fina krya-på-dig-kommentarer och ert fina stöd. Och visst märks det att hon har kryat på sig nu, lillpluttan.Skillnaden är verkligen radikal! Läkaren som ringt igår ville inget speciellt, bara stämma av lite så det var inget att oroa sig över.
 
Nu kör vi på med dessa nya rutiner med flaskmatning och annat och håller tummarna för att det fortsätter så här bra. Jag försöker att inte tänka på att den lilla stackaren gått så länge med magknip för att hon varit allergisk. Hua. Men det är tydligen väldigt vanligt att denna typ av allergi märks först när man byter från amning till att ge ersättning. Det är ju i alla fall en liten tröst. Well, nu skall här städas badrum. Kram så länge.

Hälsningar
AnnaMalin

Skönt att hon har kryat på sig!

2012-07-21 @ 23:28:48
URL: http://annamalinsrum.blogg.se
Sofie

Det var inget kul att hon blivit allergisk, men skönt att ni märker att hon blir bättre efter att ni tagit bort mjölken, att det går åt rätt håll!

2012-07-22 @ 09:04:47
URL: http://blomstertappan.blogg.se

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback