I backspegeln, juli 2011

2012-08-01 09:10:00
Ett år sedan vi hade juli 2011 och jag blickar tillbaka för att se vad vi gjorde för något kul då. Egentligen var vi inte i San Sebastian speciellt länge under den månaden, för största delen av juli spenderade vi på semester i Sverige. Men lite han vi ändå med.
 
Vi gick på en helt underbar hajk i bergen längs med kusten från Pasaia och tillbaka till San Sebastian. En hajk som vi gått ytterligare en gång senare med ett annat sällskap och det var lika vackert då med. Brant som sjutton i början och rätt svettiga 6-7km i terräng, men så värt det. Speciellt om man har trevligt sällskap med och god matsäck. Hela turen tar ca 2 timmar om man knallar på i makligt tempo. Rekommenderas!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tillsammans med våra härliga vänner från Malmö hade vi ett par fina dagar. Bland annat var vi inne i katedralen Buen Pastor här i San Sebastian för första gången. Otroligt pampig kyrka! Sedan promenerade vi mycket, åt gott och allt sånt där trevligt som hör besöken till :) Dessutom besökte vi Pamplona under San Ferminfestivalen en dag. Riktigt kul att ha varit där och upplevt det spektaklet även om vi inte såg någon tjurrusning.
 
 
 
 
 
 
 
Och så hittade vi en fantastiskt bra coctailbar på vår gata där vi började hänga varje fredagskväll med våra grannar. Ibland behöver man inte gå så långt ;) Ja, det var en bra månad det med.
 

Hälsningar

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

BloggadressTrackback