En kortis på stan bara

2012-07-20 14:43:42

Det blev bara en kort tur på stan för mig och Lia. Hon sov till en början gått i vagnen men sedan blev hon ledsen och inget verkade hjälpa henne. Så vi fick rulla hem igen. På vägen han hon skrika sig helt genomsvett och nu har jag gungat henne i kolikgrepp tills hon somnade. Något verkar inte riktigt vara som det ska för henne. Även om hon somnar gott s vaknar hon igen kort där efter, är orolig och gnyr. Lyckas hon inte somna om då så utvecklas det till panikgråt. Läkaren på vårdcentralen hade visst ringt igen, men det missade jag. Kanske har de fått reda på något mer? Jag försökte ringa upp men det gick inte att bli kopplad direkt utan nu skall de ringa upp igen. Hoppas att jag har tid att svara då...


Hälsningar
Ana

hejhej..ja har aldrig skrivit till dej innan, men ja tror vi va i samma gravidtråd :-) Hur går de för dej? Jättesöt liten tjej du har..hur är de att bo i spanien? vi ska flytta ner nån gång under hösten, till Alicante..oxå från Göteborg btw :-)

Svar: Hej!Jodå det går bra för oss :) Vi är glada för våra lilla tjej som kom den 22 april. Det är inte fel att bo i Spanien, lite härligare klimat om inte annat. Hoppas att du kommer att trivas i Alicante då. Vad skall du göra där?
Spanienfrugan

2012-07-20 @ 15:32:06
URL: http://ana.landvall.se
Yohannas.se

Åh... :( Stackars!! Blir hon inte tröstad om du tar upp henne? En bärsele kanske är bra å ha med om hon är närhetstörstande?

Svar: Nej, det är inte mycket som hjälp det senaste när hon varit ledsen och även bärselen har hon ratat. Men nu är det bättre :)
Spanienfrugan

2012-07-20 @ 22:07:00
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Jenny - mammaliv i Nashville

Lilla hjärtat då. Hoppas allt blir väl snart! Kramar på er!

2012-07-20 @ 22:37:07
URL: http://Jennybenny.se
Anna-Mamma och Socionom

Men lillgumman då. Hoppas det ordnar upp sig snart! Kram

2012-07-20 @ 23:24:23
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Yohannas.se

Huvudsaken det är bättre då, det är verkligen heeeemskt när man inte kan trösta sin bebis :(

2012-07-21 @ 20:41:50
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback