En bekännelse

2012-07-12 08:40:00
 
Okej, jag erkänner. Jag har faktiskt inte ätit churros en enda gång sedan jag flyttade till Spanien för 1,5 år sedan. Måste säga att jag tycker denna efterrätt/snack/sötsak bestående av friterad deg, är rätt överskattad. Och doppad i choklad så blir det alldeles för sliskigt för min smak. Nej, det är inget för mig, säger jag alltså utan att ens ha provat dem här. Haha. Jag har ju bara ätit sjabbiga festivalvagnsvarianter hemma i Sverige någon gång. Men sen är jag inget chokladfan heller, fast jag tror att man kan få dem utan choklad med bara socker också. Eller kanske med kanel på? Det kan jag tänka mig är poppis här. Nåja, det kanske får bli sommarens uppdrag detta, att testa att äta äkta(?) spanska churros, så kan vi en gång för alla komma överens om att det inte är så gott sedan ;)

Hälsningar
Isa

Oj oj oj! Det är ju våldsamt gott! Inte ett Lisebergsbesök på julen utan Churros. Fast med kanelsocker, inte choklad. Och jag envisas alltid med att få dem nygjorda. Oftast till personalens förtret, eftersom dem har stora högar med färdiga. Men dem är sega! :)

Svar: Hehe, kärvande kund du!
Spanienfrugan

2012-07-12 @ 09:53:36
URL: http://www.sladdisa.wordpress.com
Kiwiberries

erkänner att jag knappt vet vad det är... men jag gillar inte riktigt friterat och oljigt, är inget stort fan utav donuts heller även om jag kan äta de ibland....

2012-07-12 @ 14:12:49
URL: http://kiwiberries.blogg.se
Ellinor

Jag brukar inte vara kräsen när det kommer till sötsaker (allra minst när det är choklad inblandat) men just friterade diton är ingen höjdare. Tycker sällan att de smakar mer än just friterat...Tur att det då finns mycket annat gott att frossa i :)
Kram

2012-07-12 @ 15:25:00
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Sandra R

Jag åt det på Sjöbo marknad förra året, första gången jag såg såna. Inte riktigt min smak. Socker och flottig deg som givetvis kladdade ner allt. Inte ens den då 5-årige sonen var övertygad.

Svar: Oj om inte ens en 5-åring äter då är det nog inget att ha ;)
Spanienfrugan

2012-07-12 @ 15:32:49
URL: http://www.aresmamma.se
Linda

Jag gillar det inte och jag har testat det :)

2012-07-12 @ 18:49:03
URL: http://llinda.blogg.se
Nathalie

Jag har fått förklarat för mig här nere att det är en frukosträtt och i Gib serveras den också bara på morgonen... Doppat i socker är det okej men nja, är inte helt övertygad :)

Svar: Ja det äter de gärna till frukost här i Spanien även om det inte är så vanligt här i Baskien.
Spanienfrugan

2012-07-13 @ 12:02:45
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback