Middag för hungriga tigrar

2012-01-07 12:08:16


Igårkväll var vi ett stort gäng ute och käkade middag tillsammans. En middag som legat på planeringstadiet sedan i september faktiskt då mor och far tillsammans med vänner till familjen besökte oss i San Sebastian. Då fick vi nämligen höra talas om ett lite annorlunda, mysigt thaiställe i Göteborg med görgod mat. Såklart att vi blev intressarade!

Igår var det då äntligen dags att testa. Vi var tolv pers som knödde in oss runt ett bord med bänkar och soffar under bambutak och med lysande slingor i taket. Kitschigt och härligt så det förslog med mycket högmysfaktor. Humana priser, om än dyrt för thaimat kanske, men presentationen och smakerna fanns där helt klart. Jag åt en rätt med kyckling, wokgrönsaker, cashewnötter samt ostronsås som var himla smarrig. Menyn var diger och det slutade lustigt nog med att alla vi 12 runt bordet beställde helt skilda rätter. Så sen flög gafflarna tätt över borden för att smaka varandras mat :)

På repslagaregatan i Masthugget ligger denna restaurang som heter Moonthai och som dessutom har en systerrestaurang på Storgatan också. Mycket bra ställe tyckte jag, så har ni vägarna förbi där så tveka inte att gå in! Fast jag har hört att det är väldigt populärt så det är nog en god idé att boka bord...

Hälsningar
carolina - med Lo:s syskon i magen.

Det är ju det bästa, när alla beställer olika och man kan smaka av varandra!

2012-01-07 @ 17:53:07
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Jenny - Gravid i New York

Är SÅ himla avundsjuk på dig som är i Sverige & myser med familj & vänner! Njut! :)

2012-01-08 @ 04:00:04
URL: http://jennybenny.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback