Jag har blivit omvänd

2012-01-25 19:30:00


Faktum är att jag inte alls har varit något direkt fan av att bada badkar innan. Nä, där har jag känt igen mig mycket i Chandler i Vänner som ju inte heller kunde se poängen med att ligga och svettas i sin egen smuts....men precis liksom Chandler har jag nog lyckats att bli omvänd. För om man bara får till den perfekta temperaturen så är det ju hur skönt som helst! Till saken hör att jag är rätt känslig mot för varmt vatten. Så om badvattnet tappats upp för hett, vilket det nog gjorts ett par gånger innan, så får jag lite smått panik när jag skall gå i och väl i så tycker jag inte alls att det är skönt.

Igår var det däremot extremt behagligt att blötlägga sig själv lite. Det var rätt temperatur på vattnet, mysbelysning med tända ljus, fräsch badbomb från Lush, en handskalad apelsin att snaska på och så det där sköna lugnet. Jag tror verkligen att den torra gravidhuden mår riktigt bra av att badas i de oljor som Lushprodukter innehåller också, för den blev helt silkeslen efteråt när den blivit insmord. Pyret verkade också gilla att bada för flera gånger sparkade den till så att badvattnet guppade ;)

Hälsningar
Novembersara - i väntan på majbebis

SV; Ja, det känns bra när det är gjort iallafall, haha! Jag har faktiskt inte heller tänkt på att min mage är sådär rund, såg det först när jag tog kort på den, haha!

2012-01-25 @ 20:04:11
URL: http://novembersara.blogg.se/
Alabamasthlm

Åh gud. Jag badar nästan varje dag. Dock måste jag, till skillnad från dig dårå, ha skitvarmt vatten för att stå ut. Och så måste jag kunna öppna ett fönster för att få ion kall, fräsch luft - då är badet som bäst!!

2012-01-25 @ 20:12:47
URL: http://www.alabamasthlm.se/
Emma

Ja, fy vad orolig man blir när det handlar om ens lilla skatt :( Och jag kan tänka mig att det blir ännu värre när de väl kommit ut!

2012-01-25 @ 20:22:25
URL: http://emmaskoog.webblogg.se/
Jenny - gravid i New York

Jag har inte lyckats bli omvänd än, haha :)

Kanske kommer jag försöka någon gång igen, men just nu tänker jag som Chandler att jag inte vill ligga & svettas i min egen smuts.. ;)

Härligt att du lyckats finna det avslappnande i det!

2012-01-25 @ 20:41:27
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Lena

Jag saknar badkar enormt mycket! Fast om man tänker som Chandler går det ganska bra att vara utan ändå ;)

2012-01-25 @ 21:35:59
URL: http://gopublic.devote.se
maria

Hahaha vad äckligt det lät att ligga och svettas i sin egen smuts :)

2012-01-25 @ 22:05:08
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Cissi

Haha chandler, han är för go ;) Nej usch jag gillar itne att bada alls. Jag blir så uttråkad.

2012-01-25 @ 22:43:29
URL: http://spiritseal.blogg.se/
iKiwiBerries

sv: ja det är verkligen en favorit här!



ser att du är gravid och vill önska dig lycka till! hoppas allt går bra på förlossningen och ett tips är att ta med dadlar om du gillar det! fick värsta energi kicken av det när jag var som tröttast direkt efter förlossningen =)



själv gillar jag att bada men har aldrig tid nu haha

2012-01-25 @ 22:52:13
URL: http://ikiwiberries.wordpress.com
Camilla - Mamma till André

Åhhh, vad jag blev avundsjuk nu. Jag vill också bada badkar. Vi bor i lägenhet med dusch, men längtar efter badkar. Får bli det om vi hittar ett hus snart.



Jag halkade in på din blogg genom en annan. Grattis till graviditeten! Jag är mamma till en 11-månaders kille vid namn André. Du är på väg emot det underbaraste som finns :)

Kolla gärna in min blogg, så får du se min solstråle :) Kram

2012-01-26 @ 22:38:07
URL: http://omdublundar-blogg.se
Yohanna i Las Palmas

Åh jag är en riktig blötläggare. Oj vad jag älskar att bara. Speciellt på vintern när det är lite kyligt och man är kall om fötterna. Men vi har sån liten varmavatten beredare att varmvattnet bara räcker en liten bit upp i karet. Sedan får man vänta igen ;)



Nu ligger RL på nästa vecka uppe:

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/january/real-life-en-doft-fran-forr.html



Hälsningar

Yohanna

2012-01-29 @ 01:16:15
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback