Flufffluff att avguda

2012-02-12 10:40:00


Tror ni att vi har sovit gott i natt eller? Som en kung och drottning har vi legat nerbäddade i våra nya gosiga duntäcken som vi slog till på igår under Ikeabesöket. Även två par dunkuddar och såklart ett bäddset fick följa med hem bland påsarna. Herregud så fort man glömmer vilken lyx det är att sova bland dun!

Efter nu dryga året sovandes med lakan och filtar, som så ofta är brukligt här på kontinenten, så kände både jag och Vasse att nu får det vara nog. Vi brukar vintertid sova med två stycken filtar omlott ovanpå ett stort lakan och varje natt så glider dem i sär eller också så tar någon utav oss båda filtarna. Dessutom är vi inte övertjusta i att dela ett stort "täcke" för det är ju så mycket bekvämare att ha ett varsitt, eller hur? Varför är det bara vi i Sverige som förstått det förresten? Känns som att dubbeltäcke är standard överallt annars i världen. Ja, ja vi är i alla fall mycket nöjda med vårt inköp och dessutom tycker jag att det blev en fin skandinavisk touch här i sovrummet nu ;)







Hälsningar
Mickan (Gravid v. 34)

Mysigt! Känslan av nybäddat är så härligt! :) Och jag håller med dig om att det ska vara ett varsitt täcke! Jag vill gärna rulla runt mig i mitt medan A gärna ligger utan och har det som en ihoprullad korv i sängen. Haha. :D

2012-02-12 @ 10:48:22
URL: http://angel-like.com
Bodypalace

Har själv också ett tunt och mysigt duntäcke från ikea och dom är fan minst lika bra som de som kostar över tusenlappen! :D

2012-02-12 @ 11:05:40
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Jenny - gravid i New York

Så himla lustigt det där med två täcken i Sverige. Det finns verkligen inte någon annan stans i hela världen tror jag? haha.



Himla fint blev det! Mysigt med nytt & nybäddat :)

2012-02-12 @ 14:00:12
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Jenny

Duntäcke är nästan ett måste frusna vinterdagar :)

2012-02-12 @ 17:54:15
URL: http://cookiesndreams.blogg.se/
ida-maria, mammablogg från Nacka med BF 22/4

Stoppa pressarna!Jag och Niklas delar ett stort täcke! Så himla mysigt ju! Fast de senaste två åren har vi tyvärr inte fått ligga hopkurade för en viss liten person ligger i mitten....och snart är vi väl fyra pers i sängen.

2012-02-12 @ 18:15:45
URL: http://blogg.loppi.se/idamaria

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback