Invigning av gravidleggings

2012-02-15 17:00:00

Då har man invigt sina första gravidleggings då med. I ärlighetens namn så vet i tusan om jag tyckte att de var så sköna. Föredrar nog ändå mina vanliga leggings (som jag köpt i en större storlek) och som slutar under magen. Dessa gråa kan man ju dra upp till öronen nästan känns det som och jag gillar inte riktigt att ha magen täckt så där. Hm, vet inte om det beror på att jag inte är stor nog ännu eller också är jag redan för stor för att trivas i dem? De ser sjukt osexiga ut på när man displayar dem så här i alla fall, men det bjuder jag på idag ;)


Hälsningar
Karolina, gravid i v. 38 ♥

Haha! Jag tycker inte heller att det är så skönt med mammabyxor. Jag har fått låna ett par av en arbetskamrat men annars har jag left i leggings senaste 7 månaderna. Jag har också bara köpt i större storlek:)



Jag drömmer om att kunna ha stuprörsjeans igen - ÅH!



Jag tycker allt att du är fin i din gravidlegging men särskillt het finns det ingen som är i ett par sådanna, haha!

Kram

2012-02-15 @ 18:22:49
URL: http://lillamys.blogg.se/
Alabamasthlm

Åh, jag ÄLSKAR att de går att dra över magen. Har haft mina sen vecka 12 typ, haha.



Har dock bara hittat svarta :(

2012-02-15 @ 18:32:51
URL: http://www.alabamasthlm.se/
Melanie

du kanske tycker dom blir skönare när magen blir lite större:-) jag skulle aldrig kunna ha vanliga som slutar under magen sådär, obekvämt plus att man av mudden får lite "stöttning" när magen börjar bli tung. Men det är ju bara en smaksak :-)

2012-02-16 @ 08:02:38
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
sofie mumsfillibaba

Jag använde vanliga leggings hela tiden. Gick bra under magen. Var mjuka i resåren. Köpte gravidleggings med de var så varma på sommaren. Alla sådana med resår är som bäst sista månaden.

2012-02-16 @ 20:48:26
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback