Coolhetsfaktor noll

2011-12-15 16:40:44


Ryggsäck passar väldigt bra på lärare, fysiker, fjällvandrare och diverse ingenjörer tycker jag. Ryggsäck passar dock mindre bra på mig, men så hör jag ju inte heller till någon av de ovannämnda kategorierna :) I ett försök att skona min rygg och undvika eventuella snedbelastningar så här under graviditeten har jag ändå börjat använda ryggsäck när jag gå och handlar. Coolhetsfaktorn på detta är nog lika med noll och nu känns inte en dramaten allt för långt borta ;)

På tal om en dramaten så är det faktiskt riktigt populärt här i staden, men så har vi ju också en population med en tredjedel som är äldre än 65år. Fast helt ärligt så ser man faktiskt en och annan yngre person komma dragandes med maten efter sig också. Det blir väl lite så när man inte kör bil inom staden och det kan ju faktiskt bli rätt tungt att bära ibland. Bäst är fredagseftermiddagar då man hör tanter och gubbar som lastat sina dramaten fulla med klirrande vinflaskor till helgens middagar :) Haha, det tycker jag är gulligt!

Vem vet jag kanske skall lägga beslag på min kära systers dramaten som jag köpte till henne i inflyttningspresent på skoj i fjol....så kan jag vara med i ligan här till våren!

Hälsningar
Linnéa

Köp en Fjällräven Kånken!

2011-12-15 @ 21:11:43
URL: http://linneaturner.blogg.se/
carolina - har gjort rutinultraljudet ♥

...men snart har du en vagn att lassa grejer på, tjohej vad skönt det är att slippa kånka matkassar :D

2011-12-15 @ 21:34:19
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Ditte

Ja tycker du ska va modig å köra på en Dramaten! De e as-bra! Har en när vi e å handlar med jobb, å då har man liksom vant sig av med känslan att folk skulle glo. Kanske skapa ett nytt mode? :)

2011-12-15 @ 23:10:16
URL: http://Tegelhuset.wordpress.com
Sjungandemamman

Ja Fjällräven är den enda ryggsäck jag kan tänka mig att använda! :) Så fjantigt egentligen. Du gör helt rätt mot din rygg!

2011-12-16 @ 10:29:25
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com
Anna **Mummy To Be**

Haha, här är medelåldern runt 65 med och alla är golfare suck



Vi hade en Polsk nanny och hon lagade helt underbart god mat, annorlunda med så god!

2011-12-16 @ 10:47:52
URL: http://babybaltzer.blogg.se/

En hälsning från dig skulle göra mig så glad :)

Namn
Kom ihåg mig?

Bloggadress



Trackback